Rólunk

A GPH Kft. 1990-ben alakult a vasúti járműtervezési, általános gépipari tervezési, valamint mérnöki szolgáltató és kereskedelmi tevékenységre.

Fő feladatunk a tevékenységi körünkbe tartozó rendszerek, alrendszerek tervezése, különböző típusú gépek, járművek konstrukcióinak elvtervezése, gyártási tervezése, kiviteleztetése.

Fõ feladatként végezzük – az általunk nyújtott mérnöki tevékenységhez, illetve megrendelésre – különböző általános, valamint vasúti felhasználásra készülő mechanikai és villamos alkatrészek beszerzését megbízóink részére. A beszerzéssel együtt biztosítjuk a folyamatos utánrendelés lehetőségét, továbbá egyes speciális rendszereknél a termék gyártójának teljes körű magyarországi képviseletét is ellátjuk.

Tevékenységünk a cégalapításkor kisebb tervezési, tanácsadási továbbá import tevékenységgel indult és az eltelt időszakban bekövetkezett gazdasági változások ellenére, cégünk alkalmazkodó képességének köszönhetően ma már jelentős volumenű mérnöki szolgáltató, tervezési és kereskedelmi tevékenységet végez a MÁV Rt., Iparvasutak, GySEV Rt., BKV Rt., és a nagyobb városok közlekedési vállalatainak készülő, megújuló járművek felépítésénél, kialakításánál.

A felsoroltakon kívül elvégezzük még vasúti teherkocsik és különböző acélszerkezetek méretezését, továbbá gyártó-és hegesztő készülékek tervezését, kialakítását.

A tervezési tevékenységünk kiterjed a villamos erősáramú, gyengeáramú, logikai vezérlés tervezésre, járművek belső burkolására, ergonómiai kialakítására. Cégünk rugalmasan oldja meg a rövid idő alatt elvégzendő tervezési feladatokat.

Kereskedelmi tevékenységünkkel biztosítjuk a tervezett, valamint partnereink által igényelt import, illetve belföldi általános, villamos, speciális járműszerkezeti anyagok beszerzését, szükség esetén legyártatását. Kereskedelmi tevékenységünkkel párhuzamosan ipari, vasúti kenőberendezések és speciális gyors csőkötések, szénkefék, elektromos érintkezők területén a gyártó külföldi cég teljes körű magyarországi képviseletét is ellátjuk.

Cégünk működésének alapja a vasúti járműgyártás területén nagy tapasztalatot szerzett mérnökök, technikusok tevékenysége, szakmai ismeretei, a már meglévő jó kapcsolatok a gyártókkal, illetve azon beszállítókkal, amelyek nélkül korszerű, megbízható konstrukció nem alakítható ki.

Cégünk 100 %-ban magántulajdonban van, a tulajdonosok az egykori Ganz vállalatok szellemiségét, szakmai színvonalát kívánják tovább vinni, fenntartani.

Alapvető célunk a mérnöki szolgáltató és kereskedelmi tevékenység teljes körű, megbízható, hosszú távú biztosítása, megrendelőink mindenkori rugalmas, gyors kiszolgálása.Cégünk 2007. február 20-tól alkalmazza a DIN EN ISO 9001:2000 minőségirányító rendszert.

Cégünk jelenleg DIN EN ISO 9001:2015 szerint dolgozik.

Minőségpolitika

A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. minőségpolitikai célja a piacon megszerzett pozíció erősítése, megrendelői, vevői körének további bővítése, az érdekelt felek igényeinek és elvárásainak magas fokú kielégítése mellett.

A fenti célok megvalósítása érdekében a GPH Kft. az alábbi feladatokat kívánja megvalósítani:

  • A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. az általa nyújtott szolgáltatásainak, azaz a mérnöki tevékenység, tanácsadás, kereskedelem és szervizszolgáltatás tevékenységének minőségével és megbízhatóságával a mindenkori piaci, megrendelői, vevői elvárásait kívánja teljesíteni.
  • A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a megrendelői, vevői igények naprakész ismerete, valamint az esetleges problémák kezelése érdekében intenzív vevőkapcsolati tevékenységet folytat.
  • A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. elkötelezte magát folyamatainak állandó javítására, fejlesztésére .
  •  A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ügyvezetése elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2016) Minőségirányítási rendszerek szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetésére, fenntartására, működtetésére és fejlesztésére.
  • A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. munkatársai és vezetője folyamatos képzésben részesülnek, melynek célja a szakmai ismeretek bővítése mellett a minőségtudat fejlesztése.
  • A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a vonatkozó törvényeknek, jogszabályoknak és egyéb előírásoknak megfelelően végzi tevékenységét.
  • A GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. székhelyén olyan munkakörülményeket valósít meg, amelyek a biztonságos és minőségi munkavégzéshez optimális lehetőséget biztosítanak.

A minőségpolitikai célok megvalósítására, a megvalósításhoz szükséges feltételek folyamatos megteremtésére a GanzPlan Hungária Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ügyvezetése egyértelműen elkötelezett.

Surányi Sándor Ügyvezető igazgató